Janne M. Korhosen kirjoituksia

Tämän blogin tarkoituksena on toimia alustana pidemmille suomenkielisille kirjoituksilleni kaikenlaisista aiheista, mitkä minua sattuvat kiinnostamaan. Toisin sanoen, tänne ajattelin kirjoittaa kaikesta siitä, mistä en viitsi Uuden Suomen blogipalvelussa olevaan blogiini (yyyy.puheenvuoro.uusisuomi.fi) kirjoittaa, tai mihin Uuden Suomen kankea blogialusta ei oikein taivu.

Pyrin kirjoittamaan esimerkiksi energiapolitiikasta, ympäristöstä, ja tekniikan ja keksintöjen historiasta tutkimustietoon perustuen, mutta mahdollisuuksien mukaan rautalangasta vääntäen – ja näin osaltani toteuttaa yliopistojen ”kolmatta tehtävää.”

Englantia taitaville luettavaa löytyy myös englanninkielisestä, jo jonkusen vuoden pyörineestä blogistani osoitteessa jmkorhonen.net.

Twitterissä minua voi seurata nimimerkillä @jmkorhonen.

Mitäpä mietit?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.